lámpabúra polírozás ajka

Szélvédő javítás Ajka

Ön ezen az oldalon van:

Szélvédő javítás Ajka

kőfeléverődés javítás

Nincs kettő egyforma kőfelverődés. Szabásminta szerint minimálisan öt fajta kőfelverődést szoktunk javítani. Kagylós, kagylón belüli, kagylón kívüli, kombinált, vonal típusokat! Mindegyik mintának más a javítási kockázata! A cél az, hogy a javítás alatt ne repedjen el a szélvédő. Tehát a nyomás minél kisebb, annál több helyre megy bele a ragasztó.

Fentiek tekintetében ajánlatos egy fotót készíteni, és abból jól látható lesz, hogy melyik kategóriába esik az ön szélvédőjében lévő kőfelverődés! Fontos, hogy egyszeri lehetőségről van szó, tehát második alkalomnál nem lehet a régi ragasztót kiszedni és újra tölteni, csak a fedőgyantát lehet újra cserélni!

Szélvédő javítás előtt érdemes a sérülést leragasztani, hogy ne menjen bele a szennyeződés és piszok.

Kérdése van? Telefonáljon: +36302882000


Repedés javítás

A szélvédő repedésnél a legfontosabb, hogy a sérülés végét meg kell fúrni, majd a repedés csatornáját fel kell tölteni. A feltöltés 10 cm-ig garantált, hogy nem nyílik vissza, de a hosszabb repedések visszanyílhatnak a szélsőséges környezeti hatásoknak kitéve, ezért nem minden esetben érdemes javítani.

Ajánlatom: Repedés javítás addig gazdaságos ameddig nem érjük el az új szélvédőcsere árának a felét. Annyi a teendője, hogy leméri a hosszát, és beszorozza a feltöltéssel plusz 5.000.- Ft a megfúrás.

Kérdése van? Telefonáljon: +36302882000


Szélvédő javítás Ajka

Hívjon: +36302882000

lámpabúra polírozás ajka